De strategische prioriteiten van het Nederlandse bedrijfsleven in kaart gebracht

Zonder rubriek Plaats reactie

Een recent onderzoek door Boer & Croon/NRC Handelsblad geeft inzicht in de belangrijkste strategische prioriteiten voor 5600 Nederlandse bedrijven. In de top 5 van strategische aandachtsgebieden staan “klanten” (natuurlijk op nummer 1), “innovatie” en een groeiende aandacht voor “groeistrategie”. Vaak zijn deze drie begrippen gekoppeld: zonder klanten geen groei. Innovatie is daarbij een belangrijke motor, waarbij niet alleen gedacht moet worden aan productvernieuwing. Innovatie is veel breder dan dat en kan in verschillende vormen tot groei en een hogere klantbeleving leiden. Business development integreert deze drie thema’s tot een logisch strategisch geheel. Wilt u meer weten over de AdMerito aanpak om klantgericht te groeien?

Klik hier voor meer informatie.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in