MKB kijkt weer vooruit

Zonder rubriek Plaats reactie

Uit een recente (november 2010) publicatie van het EIM blijkt dat de MKB ondernemers in de maakindustrie steeds meer durven te investeren in het ontwikkelen van nieuwe (internationale) markten en producten. Natuurlijk blijft men scherp op het verbeteren van de efficiency en het verlagen van de kosten, maar met een open oog voor de kansen die men waarneemt. Belangrijk daarbij is dat de ondernemer terughoudend blijft in het aannemen van nieuw personeel. Juist in die combinatie kan AdMerito Business Development een meerwaarde zijn: het vergroten van de kans van slagen van het business development initiatief, maar zonder gelijk te moeten investeren in nieuw vast personeel. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in