Ruimte maken om te groeien?

Zonder rubriek Plaats reactie

Nu de economie weer voorzichtig bergop lijkt te gaan, maken bedrijven weer plannen om te groeien. Veel bedrijven hebben hun processen al uitgekamd op inefficiënties en de kosten (personeel en materieel) uitgelijnd. Het lijkt dan dat er binnen de bestaande organisatie weinig ruimte is om te groeien…iedereen klaagt dat ze “vol” zitten. Enerzijds is dit een serieus signaal, maar aan de andere kant leert mijn ervaring dat er altijd lucht zit in een organisatie. De sleutel is niet efficiëntie, maar effectiviteit. Op basis van doelgerichtheid heeft AdMerito een Business Development Radar ontwikkeld die bedrijven helpt om meer te halen uit hun bestaande organisatie. Zo kan er ruimte gemaakt worden om te groeien. De combinatie van ruimte vinden binnen een organisatie en samen met uw mensen deze ruimte invullen om groei te realiseren is de kracht van de aanpak van AdMerito. Daarnaast kan AdMerito ook extra commerciële capaciteit leveren om de groei nog effectiever te maken. Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in