Wie ?
AdMerito is in 2006 opgericht door Willem-Jan Kersten nadat ik 20 jaar management ervaring heb opgedaan in commerciële (directie) functies binnen verschillende branches. De rode draad in mijn commerciële werk is het groeien en ontwikkelen van mensen, organisaties en business op een mondiale schaal.

20 jaar mondiale commerciële business development ervaring
Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit ben ik gestart in de zuivelindustrie, waar ik me bezig heb gehouden met de introductie van nieuwe zuivelingrediënten bij de mondiale farmaceutische industrie. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van de zelfklevende tapes. Hier heb ik bijgedragen aan het succesvol omvormen van de (commerciële) organisatie in de rol van bulkleverancier naar de positie van een wereldwijde nichespeler in geselecteerde voeding- en elektronicatoepassingen. Vervolgens ben ik naar een commerciële directiefunctie bij een innovatieve toeleverancier in de Europese bouwbranche overgestapt, waarbij mijn toegevoegde waarde vooral in de verdere internationalisering en introductie van innovatieve concepten tot uitdrukking kwam.

Méérwaarde in business development vanuit het klantenperspectief
Toen ontstond het idee om de opgedane kennis en kunde voor meer partijen beschikbaar te stellen: AdMerito. Commerciële business development, organisatie ontwikkeling en veranderkunde zijn geen exacte wetenschappen, maar worden ook door ervaring opgebouwd. Met mijn rijke praktijkervaring kan ik samen met u extra commerciële capaciteit en slagkracht genereren om uw ambitie tot groeien waar te maken. Daarbij gaat het niet om mooie theoretische verhalen, maar doen we wat er gedaan moet worden.