Projectmanagement als gereedschap voor Business Development

Zonder rubriek Plaats reactie

Business Development kan als een “standaard” proces in een bedrijf zijn  ingebouwd, maar zeer regelmatig zijn er ook trajecten die als een project worden opgepakt. Het gaat daarbij meestal om wat grootschalige en meer risicovolle kansen, die juist niet in de bestaande dagelijkse gang van zaken kunnen worden meegenomen. Ook zijn dit vaak trajecten die met de bestaande manier van werken en capaciteit onvoldoende kunnen floreren. Hiervoor is soms additionele kennis & kunde noodzakelijk om de kans van slagen te vergroten. Één van die gereedschappen is projectmanagement. Ook daarin heeft Admerito de nodige kennis en ervaring opgebouwd, waarbij op een praktische manier de principes van projectmanagement worden benut. Meer weten? Neem contact op.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in