Is Business Development hetzelfde als innovatie?

Zonder rubriek Plaats reactie

Business Development is breder dan innovatie.Bij innovatie gaat het om vernieuwende producten & diensten, terwijl Business Development ook gaat over het beter uitnutten van bestaande producten & diensten. Dit kan door nieuwe (internationale) markten te betreden en/of bestaande markten beter te benutten. M.n. het laatste element is vaak sterk onderbelicht in business development trajecten. Dat is jammer, want dit is het goedkoopste en minst risicovolle traject om je business te ontwikkelen. Vanuit een integrale en bedrijfsbrede aanpak bekijkt AdMerito samen met jou welk business development traject het meest aansluit op jouw behoeften en het snelst geld in het laatje brengt. Op die manier vergroot je de kansen op succes! Ben je geïnteresseerd geraakt? Klik hier voor meer informatie.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in