Samenwerken voor innovatie bij Nederlandse MKB bedrijven

Zonder rubriek Plaats reactie

 Bedrijven werken steeds meer samen om innovaties en business development trajecten te realiseren. De reden hiervoor is simpel: innovaties vergen vaak nieuwe kennis en vaardigheden die binnen één bedrijf niet allemaal voorhanden zijn (overigens vaak ook niet bij grote ondernemingen). Bij het samenwerken zijn 6 basisvormen te onderscheiden: klant – leverancier – informeel – kennis instituten – systeem & “nieuwe” combinaties. Deze netwerken verschillen in complexiteit  en structuur. AdMerito heeft langjarige kennis en ervaring opgebouwd in het opzetten en rendabel maken van dergelijke netwerken. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in