Helpt het betrekken van klanten bij innovatie & business development trajecten?

Zonder rubriek Plaats reactie

Uit recent onderzoek en eigen ervaring blijkt het betrekken van klanten bij een innovatie / business development project een belangrijke sleutel tot succes. Bedrijven die de klant en zijn behoeften centraal stellen (en niet het product of de dienst) zijn veel succesvoller en winstgevender! Het argument dat de klant niet weet wat hij wil is daarbij een wijd verbreid misverstand. De klant kan vaak de oplossing van zijn behoefte niet benoemen (het beroemde voorbeeld van de mobiele telefoon), maar de behoefte zelf kent de klant zeker: het overal en altijd contact kunnen hebben met je netwerk (latent of manifest). Meer weten? Klik op deze link om met AdMerito in contact te komen.

reacties zijn gesloten.

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in