Minor ondernemen Fontys Hogeschool

Zonder rubriek Plaats reactie

AdMerito is als mentor betrokken bij de minor “Ondernemen” van de Hogeschool Fontys. Daarin start een groep HBO studenten uit verschillende studierichtingen een bedrijf die zij in een periode van ca. 5 maanden van idee tot beëindiging moeten leiden. Het is de bedoeling dat alle fasen van een opstartend bedrijf worden doorlopen en zodoende ervaring wordt opgedaan met alle facetten van het ondernemerschap. Dit is een leerschool voor de studenten, die op deze manier kunnen voelen of het ondernemerschap bij hen past. Opvallend daarbij is de professionele houding van de studenten en hun aanstekelijke enthousiasme. Ook ervaren ondernemers kunnen zeker nog leren van deze ondernemers in opleiding……..

Laat een reactie achter

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in