De kredietcrisis en excuses om niet te innoveren

Zonder rubriek Plaats reactie

Ook in deze tijden blijft innovatie/business development belangrijk om te kunnen overleven als onderneming. De kredietcrisis zet iedereen weer met beide benen op de grond en de bomen groeien niet meer in de hemel. Deze situatie biedt enerzijds nieuwe zorgen, maar aan de andere kant geeft het ook nieuwe kansen. De traditionele focus op het vergroten van de efficiency krijgt nu op een natuurlijke manier weer meer aandacht, maar dat ontslaat een bedrijf nooit van de plicht om de (nieuwe) mogelijkheden te blijven exploreren. Dat daarbij meer aandacht komt voor het portfolio beheer van de bestaande business development projecten (waarmee gaan we door en welke projecten worden on hold gezet) is logisch en nuttig. Maar sta ook stil bij de uitvoering van die projecten en hoe deze effectiever gemaakt kan worden. Een geïntegreerde en projectmatige benadering vergroot de kansen van een NBD traject aanzienlijk. Wat betreft het portfolio beheer en de uitvoering van NBD trajecten kan AdMerito bijdragen met kennis & kunde, waarbij nieuwe wegen zeker niet worden geschuwd. Klik hier voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in