Groeien in tijden van recessie?

Zonder rubriek Plaats reactie

Zonder groei komt uiteindelijk het voortbestaan van elke onderneming in gevaar. Eigenlijk heeft groei vooral te maken met het ontwikkelen van het bedrijf en de mensen die daarin werken, dus groei is niet alleen te vangen in meer omzet of personeel. Groei is een breder begrip dat de cijfers ontstijgt, maar wel iedereen in het bedrijf aangaat. De belangrijkste motoren voor groei zijn: zorg voor een gezonde ambitie, ga voor effectiviteit, maak ruimte in je organisatie om te groeien, dompel je onder in de wereld van je klanten en de klanten van je klanten, onderschat nooit de kracht van méér verkopen aan je bestaande afnemers en werk in een gestructureerde projectmatige aanpak.  Zo kom je bij de opleving van de economie sterker aan de start. Nieuwsgierig geworden hoe AdMerito je hierbij kan helpen? Klik hier voor het contactformulier.

Laat een reactie achter

Disclaimer & Algemene voorwaarden
Berichten RSSLog in